אוכל ומתכונים

קיגל טעים במיוחד

יש שאוהבים אותו מתוק יותר ויש שאוהבים אותו חריף יותר כי לא תמיד הקיגל חייב להיות מתוק אבל בין כל החולקים על אופי הכנתו דבר אחד מוסכם – תגידו מה שתגידו, קיגל שהוכן טוב, מענג ומשמח את אוכליו, ובעיקר בשישבת.

ובכן, למתכון:

חבילת איטריות ביצים דקות של 500 גר’

בשלו אותן לפי הוראות היצרן והניחו בצד בקערה.

קחו חצי כוס שמן ובסיר קטן על אש בינונית, המיסו בה חצי כוס סוכר חום וחצי כוס סוכר לבן.

לאחר שהמסתם את כל הסוכר בשמן, כבו את האש והוסיפו 3/4 כפית מלח, ערבבו.

קחו 5 ביצים, שברו אותן אחת אחת לתוך קערה.

קחו חופן צימוקים ופזרו על האיטריות.

את השמן והסוכר המומס שיפכו על האיטריות וערבבו במהירות את התרכובת.

לאחר מכן, תוך כדי ערבוב, הוסיפו את הביצים לבלילה.

מזגו את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק , הכניסו לתנור בחום של 180 מעלות ל – 45 דקות.

בתיאבון!!!