הטרנד העולמי בנוגע לסביבה ירוקה בכלל ומזון אורגני בפרט מתפשטת וצוברת תאוצה.
מזון אורגני הוא מזון שנוצר באצעות חקלאות אורגנית,דהיינו ללא שימוש בכימיקלים לרוב. הבסיס לגישה האורגנית הוא שימוש בקרקע המתוחזקת ללא חומרי דישון והדברה ומשק חי הגדל ללא מתן תרופות והתוצאה היא מזון באיכות גבוהה!
אוכלוסית גיל הזהב ,אוכלוסיה המורכבת לרוב מזקנים,חולים,קשישים,סנילים,מוגבלים יכולה להפיק תועלת רבה משימוש וצריכה של מזון אורגני בגלל התועלת המיוחסת למזון אורגני: ערך תזונתי גבוה יותר,בטיחות בריאותית טובה יותר.
אוכלוסית גיל הזהב בהיותה אוכלוסיה שאינה בשיאה מבחינה פיזיולוגית ובריאותית,דווקא מזון אורגני שמיוצר ומעובד,בריא ככל האפשר יכול להואיל!